Zakelijke Dienstverlening

Binnen de dienstverlening werken we zowel voor verzekeringsorganisaties, banken, groothandel, detailhandel. verhuur en bijvoorbeeld advocaten-/accountantskantoren.

Binnen deze sectoren spelen sterk en snel veranderende omgevingen een belangrijke rol en dienen organisaties telkens nieuwe ingrijpende strategische keuzes te maken. Welke invloeden zien we bijvoorbeeld niet in de on-line handel of de bankensector?

Naast zaken als een efficiënte logistiek en juiste bevoorrading spelen aansturing, motivatie, betrokkenheid, klantgerichtheid en klanttevredenheid een uiterst belangrijke rol.
Middels analyse en benchmarking, maar waar van toepassing ook andere technieken w.o. DILO en mystery-guests vormen wij ons een duidelijk beeld van de belangrijkste verbeterpunten voor de organisatie. Middels doelgerichte adviezen en hands-on implementatie (begeleiding verbeterteams, interim management, trainingen en coaching) hebben wij de efficiëntie van de organisaties maar vooral ook de positieve houding en het bedrijfsresultaat fors kunnen laten toenemen.

Organisaties waar Interact voor heeft gewerkt/werkt zijn actief in diverse branches. Dit zijn o.a. groothandel ten behoeve van elektrotechniek en bouw, consumer goods, chemicals, disposables, afvalverwerking of andere vormen van dienstverlening zoals verzekeringsmaatschappijen en accountancy. Detailhandelsorganisaties waar wij voor werk(t)en opereren o.a. in de meubelbranche, schoenenretail, kleding en consumentenelectronica.

Blcooridor

 

DutchEnglishGermanFrenchRussianChinese (Simplified)SpanishArabicItalian