Implementatie

Kenmerkend voor het Interact implementatieproces is dat wij niet voor u maar met u werken. U en uw medewerkers met hun eigen specifieke kennis zijn reeds vroeg in het proces betrokken. Dit creëert reeds bij aanvang een optimaal draagvlak en stelt uw organisatie in staat om te leren zodat verdere verbetertrajecten daarna zelf uit gevoerd kunnen worden.

Tijdens het implementatieproces worden door ons vaak meerdere rollen vervuld. Naast de rol van procesbegeleider kan dit tevens de rol zijn van coach, trainer of interim manager. Als procesbegeleider zullen wij (naast u) de verbeterteams samen stellen, aansturen en zorg dragen dat de beoogde resultaten daadwerkelijk worden behaald.

Doordat Interact Consultancy beschikt over meerdere specialisten binnen diverse disciplines zal altijd de juiste specialist aan een specifiek vraagstuk gekoppeld kunnen worden. Dit resulteert in een snel en optimaal resultaat.

Eén persoon , onze projectverantwoordelijke of ‘engagementmanager’ is de contactpersoon voor de klant. Deze bespreekt met u de te nemen akties en evalueert op regelmatige basis samen met u het verloop van het implementatieproces.

Blexecs
DutchEnglishGermanFrenchRussianChinese (Simplified)SpanishArabicItalian