1PLUS4 dagen Top-teamtraining

Sailing for Top performance 

Topteams bepalen de koers en het succes van hun onderneming. Hun besluiten hebben grote impact op hun organisatie.

Topteams laten anderen optimaal presteren. Gezamenlijk bewerkstelligen dat medewerkers de uitgezette koers willen volgen, dat zij zich gezamenlijk inzetten om organisatiedoelstellingen optimaal te realiseren. Dit creëert toporganisaties.

Dit vereist stuurmanskunst en inzicht. Onze training versterkt dit als geen andere. Deze biedt andere inzichten, de aanpak is anders en de setting waarin deze plaats vindt, n.l. een top jacht in Kroatië, is buitengewoon. Het is continue een beleving die bijblijft.

Aan boord bent u op elkaar aangewezen. Doelen worden gezamenlijk vastgesteld, een ieder heeft eigen verantwoordelijkheden maar is tegelijkertijd continue sterk afhankelijk van de ander. Socialisering, communicatie, vertrouwen, conflict management en coördinatie zijn aspecten die zeker aan de orde komen in soms stress situaties.

Actuele kennis en vaardigheden

De jachten, het hotel & Kroatië

Sailing for Top performance 

De keuze van onze scherpe zeiljachten in een omgeving als Kroatië is essentieel. Grote jachten zijn niet alleen imposant qua uitstraling, comfort en zeilbelevenis, maar ze reageren anders, vragen meer van de bemanning, en verlangen meer inzicht en vooral teamwork. Zij stellen ons in staat om zeer bijzondere leersituaties te creëren.

WE ZETTEN 2 JACHTEN IN VOOR DEZE TRAININGEN:

1 – Jeanneau 64: Dit is een geweldig jacht met een lengte van 20.1 m. De breedte is 5.4 m. Het schip weegt 31000 kg. De mastlengte is 23 meter.

2 – Southwind 78: Dit is een top jacht met een lengte van 24 m. en een breedte van 5.9 m. Het schip weegt 35800 kg. De mastlengte is 25 meter.

De inzet van een kleiner (Beneteau Oceanis 58) of juist nog groter jacht is mogelijk.

Alle jachten zijn van alle gemakken voorzien. Een zeer grote binnenruimte, een compleet ingerichte kombuis, meerdere electrische toiletten enz.   De bemanning bestaat uit 1 kapitein, 1 matroos en 1 host(ess). En natuurlijk is er voor u een rol weggelegd.

Download de brochure:

SAILING FOR TOP PERFORMANCE

Bijzondere situaties beklijven beter 

Aan boord praten bekende Nederlanders (zie verder) u bij over actuele leiderschapsonderwerpen. Omdat ook zij aan boord verblijven heeft u ruimschoots de mogelijkheid om met hen van gedachten te wisselen.

Onze ervaren trainers hebben gewerkt voor de beste trainingsbureaus. Zij hebben onze programma’s telkens doorontwikkeld, geactualiseerd en waar nodig uitgebreid.  Uw maatwerkprogramma wordt zo gekozen dat deze een optimale boost geven aan het functioneren van u en uw team. De combinatie van training, de niet alledaagse situaties aan boord en de gezamenlijke inspanning om er het allerbeste uit te halen, wordt door de meest kritische teams als uiterst waardevol ervaren voor het teamfunctioneren.

Kroatië is een ideaal gebied om trainingen te geven. U zeilt beschut tussen de eilanden en er is nauwelijks golfslag. Eenmaal voor anker in een van de vele baaien kan de training in alle rust nabesproken worden.

Bekijk het

TRAININGSPROGRAMMA

Het hotel 

Overnachten gebeurt in een van de 2 door ons geselecteerde luxe hotels direct aan het strand en de baai van Milna, Milna is een idillisch maar levendig plaatsje op het eiland Brac.

‘s Morgens na het ontbijt wordt u met de dinghy naar het jacht gebracht dat voor het hotel ligt afgemeerd. Het dagprogramma vindt verder aan boord plaats. De lunch, drankjes en versnaperingen worden aan boord door een host(ess) verzorgd. Het diner wordt normaal gebruikt in het hotel. Een maal wordt aan boord gebarbecued.

Kroatië (regio Split)

In 2 uur vliegt u naar de parel van de Adriatische zee met bijna 1800 kilometer aan kust. Middeleeuwse stadjes en Romeinse ruïnes maken van Kroatië een ware beleving. Het land telt 1185 eilanden waarvan er slecht 66 bewoond zijn.

Het is een waar zeilparadijs met de modernste voorzieningen. De vele eilanden maken dat er altijd beschutting is en dat gevaarlijke situaties of hoge golven uitgesloten worden.

Het klimaat is erg aangenaam evenals de lokale wijnen. De bevolking is erg vriendelijk en servicebereid.

BEKENDE NEDERLANDSE TOPSPREKERS

Drs. Rob Westerhof:   Voormalig CEO Philips Asia en Noord Amerika, ex.Directeur PSV, Bestuursvoorzitter Sparta.

Gerd-Jan Poortman:   Winnaar Volvo Ocean Race (team Brunel)

Marc Lammers:   Voormalig Coach Nederlands Dames Hockeyteam (winnaars Olympisch goud)

Dr. Ben Tiggelaar:   Presentator MBA in één dag

Prof. Dr. Pierre van Amelsvoort:   Radbout Universiteit, Schrijver van Het Nieuwe organiseren

De trainingen

Mei – Juni – September – October

ACTION LEARNING

Doelen stellen

Strategieën uitzetten

Verantwoordelijkheden

Zelfinzicht

train14

NIEUWE ERVARINGEN

Bijzondere situaties

Probleemoplossing

Presteren in crisis

Nieuwe invalshoeken

TEAM BUILDING

Samenwerken

Ondersteunen / Faciliteren

Communiceren

Socialiseren

Impressies

DutchEnglishGermanFrenchRussianChinese (Simplified)SpanishArabicItalian