Onze Visie, Missie & Werkwijze

Onze VISIE

Wij willen het meest resultaatvolle adviesbureau voor onze opdrachtgevers zijn. Wij bereiken dit door inzet van de beste specialisten, met echte kennis van en ervaring in de optimalisatie van processen, cultuur en leiderschap. Door onze kwaliteit, toegevoegde waarde en gedrevenheid zal een constante groei gewaarborgd zijn voor onszelf en onze opdrachtgevers.

 

Onze MISSIE

Onze missie is het optimaliseren van organisaties vanuit onze specialisaties cultuur (organisatie-, veiligheid- en lean), procesoptimalisatie en leiderschap. Andere disciplines doen wij niet.

Wij zijn waardengedreven: wij creëren toegevoegde waarde, en gaan daarbij uit van onze eigen kernwaarden, niet van externe druk of modieuze trends.

Wij zetten ons in voor het gehele verandertraject, van analyse tot en met de implementatie en verankering.

Samenwerken en draagvlakcreatie zijn (voor ons) essentieel bij verandering. Juist de combinatie van onze specialistische kennis en ervaring met organisatieverandering met de rijke kennis en ervaring, aanwezig bij de opdrachtgever resulteert in de daadwerkelijke realisatie van de veranderdoelstelling(en) met minimale weerstand en maximale verankering.

De rollen die wij kunnen vervullen zijn analist, adviseur, procesbegeleider, projectleider, trainer/coach of interim manager.

 

Onze KERNWAARDEN

Doelgericht – wij gaan voor resultaat, niet voor gemak. Wij zijn pas tevreden als het beoogde resultaat is behaald.

Transparant – wij staan voor het efficiënt doorvoeren van veranderingen, gebaseerd op een goede onderlinge afstemming en continue duidelijkheid over de stand van het proces.

Waardengedreven – wij zijn onafhankelijke organisatieadviseurs. Wij staan voor onze kernwaarden en mogen ons niet laten lijden door van externe druk of modieuze trends

Integer – wij zijn eerlijk, staan voor eerlijk advies en doen wat we zeggen

Ondernemend – wij nemen initiatief en ontwikkelen kansen. Als ondernemers begrijpen wij onze opdrachtgevers

Inspirerend – wij leggen de lat inspirerend hoog en werken daar met veel energie en plezier naartoe

Mensgericht – wij zien het individu, en streven ernaar om het beste uit onszelf te halen, om het beste uit anderen te kunnen halen

Klantgericht – wij stellen de klant centraal en leven ons in in de ander, wij gaan niet alleen van onszelf uit

Open, interactief en continu ontwikkelend – wij hebben een growth mindset, gaan (multi-disciplinair) de interactie aan en blijven onszelf en onze werkwijze continu ontwikkelen en innoveren

Vision
DutchEnglishGermanFrenchRussianChinese (Simplified)SpanishArabicItalian